Siv's Blogg

Siv's Blogg

Om bloggen...

Jeg har stor tro på og vet at, hva vi spiser og hva vi bruker kroppen vår til, har stor betydning for helsa vår. Det å sørge for å få i seg litt av alle næringsstoffene kroppen trenger, kombinert med fysisk aktivitet er den beste helseinvestering vi kan gi oss selv.

Treknig Siv-turer

FjellturerOpprettet av Siv Arntzen ma., august 27, 2012 09:26:16
Gratulerer Eirin. Denne siste helgen med Siv - turer ble det din tur å vinne min lille

" tulle - premie ".

Premien er en boks med mine hjemmelagede knekkebrød. Jeg syntes det er så bra at du har hatt lille Dyveke med deg på flere av turene. Syntes hun også fortjener en liten premie så hun får en drikkeflaske sponset av Sport 1 fra meg.smiley


Det har vært helt utrolig artig med denne konkurransen. En ide som bare datt inn i hodet mitt når jeg en av mange ganger tenkte " hvordan få folk ut på tur ". At det ble så mange som tok utfordringen syntes jeg er kjempeartig. De fleste av dere som har vært med å gått mine turforslag er jo folk som går på tur uansett. Men, det som har vært morsomt er alle tilbakemeldingene fra dere om fine turer som dere ikke har vært på før, den tilfredstillelsen av å ha prestert nye turer og den vanvittige gleden av nytelse i vår vakre natur. For min del har jeg også gått på plasser som jeg ikke har vært på lenge, og å dele disse med dere er en stor glede for meg.


Jeg har lagt ut 18 turer totalt. Jeg har trekt en liten premie etter hver helg, men har også lovet en " hovedpremie " til den av dere som gikk flest turer. Premien jeg publiserte var en times kostveiledning eller å være med på et av mine kurs. Valgfritt.


Vinneren av flest gåtte turer er: Laila.

Laila har gått 16 turer. Imponert!


Det er 20 stykker som har registrert seg å gått tilsammen 105 turer.

" Kanonbra "!smiley

Når vi nå går mot høst og naturen er på sitt vakreste ønsker jeg dere god tur på mange flere turer.


Tusen takk til alle for imponerende deltagelse.smiley

Ut på tur - aldri sur!

  • Kommentarer(3)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.
Opprettet av Eirin ma., august 27, 2012 10:32:56

Jippi, gleder meg til å smake:) Så utrolig snilt at Dyveke også får premie, nå blir hun kjempeglad:) Det har vært veldig morsomt å være med på din konkurranse, du er veldig motiverende Siv! :) Så må jeg gratulere Laila, du e jo bære spræk:)

Opprettet av jonni Bendiksen ma., august 27, 2012 10:28:41

Ingen tvil at ho Laila er en verdig vinner av hovedpremien, eg har beundra ho, ho har gått både seint og tidlig og i all slags vær ;-) Gratulerer til Laila.

Sjøl har eg pga. div. plaga hatt en lang periode som jeg ikke har gått i fjellet, eller holdt meg i form på andre måter, fikk så et puff her i vår med litt Friskhuset og små turer og Sivturene har vært en inspirasjon til å komme meg ut. Nå kjenner jeg at min gamle form er på tur tilbake. I går kveld jogga jeg hele Bymarka og jeg var så glad når jeg kom hjem , og enda mer glad var jeg i morges når jeg stod opp, hadde ikke vondt noen plasser.

Vi treffes i fjellet og på friskhuset folkens. ;-) Takk Siv for mange fine forslag til turer som jeg ikke viste om ;-)

Opprettet av Laila ma., august 27, 2012 10:13:06

Så artig og superbra!!!! trudd ikkje eg hadd sjangs t d når eg missa på første helga. Men d vis sg stadig vekk at det går ann å kom sterkt på slutten :):)