Siv's Blogg

Siv's Blogg

Om bloggen...

Jeg har stor tro på og vet at, hva vi spiser og hva vi bruker kroppen vår til, har stor betydning for helsa vår. Det å sørge for å få i seg litt av alle næringsstoffene kroppen trenger, kombinert med fysisk aktivitet er den beste helseinvestering vi kan gi oss selv.

Siv -turer

FjellturerOpprettet av Siv Arntzen fr., august 24, 2012 09:37:07
Da er siste helg med Siv - turer kommet.

Siste turene jeg har valgt ut er: " Lykta mellom Unstad og Eggum " og

" Justadtinden ".

Lykta mellom Ustad og Eggum ligger noe nærmere Unstad enn Eggum. Her gir jeg dere fritt valg hvor dere vil gå fra. Stien fra Unstadsisen er litt bedre og enklere. Kan kanskje være litt ulent enkelte plasser for noen fra Eggumssiden. Men for all del, det er en nydelig tur uansett. Det er også mulig å gå den ene veien fra Unstad til Eggum men da kreves det det litt mer planlegging i forhold til transport. Må ha bil på begge sider da. For de som vil ha en ekstra lang tur er det selvølgelig fullt mulig å gå frem og tilbake.smiley

Her er vi på Yttersia og storhavet slår mot fjærsteinene, en nydelig tur.

Justadtinden er en av mine favoritturer. Turen starter på toppen av Hagskaret på traktorstien som ligger på venstre side når du kjører i retning fra Leknes til Stamsund. Det er god sti hele veien. Kjempefint tereng å gå i. Litt opp og litt ned og passe seig opp mot toppen. Utsikten fra toppen er fantastisk i alle retninger.

Info om turrelger sees her: http://www.treningkostoghelse.com/#post289

Ønsker jeg dere en fantastisk turhelg! Ut på tur - aldri sur!smiley

  • Kommentarer(6)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.
Opprettet av Siv Arntzen ma., august 27, 2012 08:33:14

Som jeg skrev i beskrivelsen er turen noe ulent i fra Eggumsiden, men Jorunn du får godkjent for forsøket.:-)) Hvis det er ved det juvet jeg tenker på går stien rett opp slik at du kommer over juvet for å komme over.

Jeg har også registrert din tur til Gammen forrige helg Unn.:-))

Er mektig imponert over deg og lille Dyveke Eirin. Det er så bra at du motiverer og tar Dyveke med på tur.

Du Laila er bare utrolig. Tar alle utfordringer på strak arm. Ikke nok med å springe mila i Lofoten Maraton har du også gått begge Siv - turene denne helga. Knallbra!:-))

Opprettet av Laila sø., august 26, 2012 18:11:50

Så e siste "Siv-turen" gjort, og det blei en flott solskinnstur t Justadtinden. Møtt mykkje kjentfolk, så d va mange som benytta goværet på samme måte som Arill og eg. Hatt en topp dag, først "borte"frokost før turen, så inv. på middag etter endt tur:). Kan man ha d bedre?( D mått kanskje vær å hatt et tredje barn å blitt invitert på kveldsmat til:):). )

Opprettet av Jorunn Skjerpan sø., august 26, 2012 15:46:56

Då har eg prøvd meg på turen Eggum - Løkta.. Men måtte gi opp ved et juv eg ikke kom meg opp på steinene .. Var aleina så det var ikke en støttene hånd til hjelp heller.. Så fornuften min sa at snu mens du går på begge beina.. Var redd før å gli å brekke bein.. men flott tur i variert vær fra yr til sol... nesten vindstilla fra hauet og til juvet.. Har aldri gått lenger enn til boka før,så eg var ikke klar over at det var så vanskelig.. Har ikke knær før å ligge å klatre med.. Fornuften ,overgikk staheten min.. Men en flott tur på 3-4 t med gode kaffepauser... Takk for flotte Sivturer..

Opprettet av Eirin Markussen sø., august 26, 2012 15:42:17

Justadtinden for første gang sammen med Dyveke. Nydelig tur og fantastisk utsikt på toppen. Møtte mange turglade mennesker.

Opprettet av unn øvrevoll lø., august 25, 2012 20:23:11

Da har eg og Tor arne gått Unstad-Eggum,flott tur i regn,va litt glatt,berre å holde seg fast....

Vi gikk også tur tel Gammen fårige helg,syn at eg ikke fikk tel å sende mailen da....Forsatt go helg

Opprettet av Laila fr., august 24, 2012 21:11:22

Da har eg vært ved løkta på Unstad, var i berøring med den kl. 19.45.28. Klart ikke å velge mg det været som Siv hadde på sin tur dit, men det var tilløp til aning av sol :).Grei "oppkjøring" til løpet i mårra, hvis ellers halsen holder. God helg :):).