Siv's Blogg

Siv's Blogg

Om bloggen...

Jeg har stor tro på og vet at, hva vi spiser og hva vi bruker kroppen vår til, har stor betydning for helsa vår. Det å sørge for å få i seg litt av alle næringsstoffene kroppen trenger, kombinert med fysisk aktivitet er den beste helseinvestering vi kan gi oss selv.

Fuerteventura 2014

ReiseOpprettet av Siv Arntzen ti., november 26, 2013 14:42:27

Da er resemål og reisedato for vinterturen 2014 klar. Reisen gåt til Fuerteventura ( Kanariøy ) 22 - 30 mars.

Damer i alle aldre!

Helse og aktivitetsferie til Fuerteventura.

Reisen blir 22 – 30 mars 2014.

Reisen går fra Evenes flyplass - retur Evenes flyplass.

Vi skal bo på det flotte hotellet Elba Carlota 4 stj. Som ligger rett ved stranden og har et nydelig spa.

http://www.hoteleselba.com/en/hotel-elba-carlota/

Fuerteventura er i areal den nest største kanariske øya, beliggende bare 97 km fra Afrikas kyst. Vinden har dessuten fraktet store mengder ørkensand fra Sahara, noe som har ført til at øya som helhet har mer preg av ørken enn noen av de andre kanariske øyene. Klimaet er tørrere og varmere enn på noen av de andre øyene og er kjent for sine lange sandstrender.

Kom i form og bli brun før påske :)

Å prioritere helsen sin er viktigere enn noe annet.Man bygger ikke et hus uten grunnmur og vi mennesker klarer ikke prestere over tid om vi ikke prioriterer helsen før vi legger inn jobb og andre aktiviteter i timeplanen. Det er viktig med balanse. Ingenting skal overdrives. Du må få nok søvn, riktig næring så du har energi til å kaste deg ut I hverdagens utfordringer, trimme kroppen så den er “ fit for fight “. Kroppen skal vi ha resten av livet, hvorfor ikke gi den verktøy og hjelp til å fungere best mulig.

En skikkelig " kickstart " før vår og sommer kommer.

Ønsker du å komme i gang med trening, ønsker inspirasjon til et ” bedre liv ”, har trent en stund, eller rett og slett vil være sosial og aktiv sammen med andre damer, da er kanskje dette ferien for deg.

Ingen er for god, ingen er for dårlig.

Turen innkluderer:

Jeg legger opp til 1 – 2 aktiviteter hver dag av forskjellig slag.

Flyreise t/r, transfer på reisemålet, 8 netter i delt dobbeltrom, halvpensjon (frokost og middag ), 1 - 2 daglige treningsøkter, foredrag, fellesskap og mye moro!

Turen har 12 plasser, foruten meg selv.

13 damer på tur. Fristende hva??


Pris: Kr. 11200,- t/r Evenes - Fuerteventura. Inkl. hotel m/ halvpensjon ( pr. person i dobbeltrom. ) Enkeltromstillegg kr. 1500,-.

siv-elis@online.no el. Mobil 47264050.

Her er noen smakebiter fra Fuerteventura.

  • Kommentarer(0)//www.treningkostoghelse.com/#post450