Siv's Blogg

Siv's Blogg

Om bloggen...

Jeg har stor tro på og vet at, hva vi spiser og hva vi bruker kroppen vår til, har stor betydning for helsa vår. Det å sørge for å få i seg litt av alle næringsstoffene kroppen trenger, kombinert med fysisk aktivitet er den beste helseinvestering vi kan gi oss selv.

Kombinasjon slanking - trening

HelseOpprettet av Siv Arntzen on., april 13, 2011 11:58:00
Det gleder meg at jeg kan vise til forskning som er gjort, når det gjelder viktigheten av kombinasjon mellom inntak av mat og trening under slanking. For de som går mye ned i vekt uten å trene samtidig, vil opplever i de aller fleste tilfeller at de samtidig som de mister fett også mister muskelmasse. Poenget med å gå ned i vekt må vel være å miste mest mulig fettmasse???? Uansett størresle og form, om man har trent før eller ikke, så vil litt trening være bedre enn ingen trening.

Å kombinere slanking og trening vil også gjøre det lettere å holde vekta stabil når en er kommet dit en vil. Husk muskler forbrenner mer enn fett. I tillegg har man kanskje opparbeidet gode vaner og en bedre motivasjon, både til å holde seg i form, å til å holde en helsemessig akseptabel vekt.smiley

Legger ved forskningsrapporten her


http://www.forskning.no/artikler/2011/april/284900

  • Kommentarer(0)//www.treningkostoghelse.com/#post34