Siv's Blogg

Siv's Blogg

Om bloggen...

Jeg har stor tro på og vet at, hva vi spiser og hva vi bruker kroppen vår til, har stor betydning for helsa vår. Det å sørge for å få i seg litt av alle næringsstoffene kroppen trenger, kombinert med fysisk aktivitet er den beste helseinvestering vi kan gi oss selv.

Treknig Siv-turer

FjellturerOpprettet av Siv Arntzen ma., august 27, 2012 09:26:16
Gratulerer Eirin. Denne siste helgen med Siv - turer ble det din tur å vinne min lille

" tulle - premie ".

Premien er en boks med mine hjemmelagede knekkebrød. Jeg syntes det er så bra at du har hatt lille Dyveke med deg på flere av turene. Syntes hun også fortjener en liten premie så hun får en drikkeflaske sponset av Sport 1 fra meg.smiley


Det har vært helt utrolig artig med denne konkurransen. En ide som bare datt inn i hodet mitt når jeg en av mange ganger tenkte " hvordan få folk ut på tur ". At det ble så mange som tok utfordringen syntes jeg er kjempeartig. De fleste av dere som har vært med å gått mine turforslag er jo folk som går på tur uansett. Men, det som har vært morsomt er alle tilbakemeldingene fra dere om fine turer som dere ikke har vært på før, den tilfredstillelsen av å ha prestert nye turer og den vanvittige gleden av nytelse i vår vakre natur. For min del har jeg også gått på plasser som jeg ikke har vært på lenge, og å dele disse med dere er en stor glede for meg.


Jeg har lagt ut 18 turer totalt. Jeg har trekt en liten premie etter hver helg, men har også lovet en " hovedpremie " til den av dere som gikk flest turer. Premien jeg publiserte var en times kostveiledning eller å være med på et av mine kurs. Valgfritt.


Vinneren av flest gåtte turer er: Laila.

Laila har gått 16 turer. Imponert!


Det er 20 stykker som har registrert seg å gått tilsammen 105 turer.

" Kanonbra "!smiley

Når vi nå går mot høst og naturen er på sitt vakreste ønsker jeg dere god tur på mange flere turer.


Tusen takk til alle for imponerende deltagelse.smiley

Ut på tur - aldri sur!

  • Kommentarer(3)//www.treningkostoghelse.com/#post320