Siv's Blogg

Siv's Blogg

Om bloggen...

Jeg har stor tro på og vet at, hva vi spiser og hva vi bruker kroppen vår til, har stor betydning for helsa vår. Det å sørge for å få i seg litt av alle næringsstoffene kroppen trenger, kombinert med fysisk aktivitet er den beste helseinvestering vi kan gi oss selv.

Siv -turer

FjellturerOpprettet av Siv Arntzen fr., august 24, 2012 09:37:07
Da er siste helg med Siv - turer kommet.

Siste turene jeg har valgt ut er: " Lykta mellom Unstad og Eggum " og

" Justadtinden ".

Lykta mellom Ustad og Eggum ligger noe nærmere Unstad enn Eggum. Her gir jeg dere fritt valg hvor dere vil gå fra. Stien fra Unstadsisen er litt bedre og enklere. Kan kanskje være litt ulent enkelte plasser for noen fra Eggumssiden. Men for all del, det er en nydelig tur uansett. Det er også mulig å gå den ene veien fra Unstad til Eggum men da kreves det det litt mer planlegging i forhold til transport. Må ha bil på begge sider da. For de som vil ha en ekstra lang tur er det selvølgelig fullt mulig å gå frem og tilbake.smiley

Her er vi på Yttersia og storhavet slår mot fjærsteinene, en nydelig tur.

Justadtinden er en av mine favoritturer. Turen starter på toppen av Hagskaret på traktorstien som ligger på venstre side når du kjører i retning fra Leknes til Stamsund. Det er god sti hele veien. Kjempefint tereng å gå i. Litt opp og litt ned og passe seig opp mot toppen. Utsikten fra toppen er fantastisk i alle retninger.

Info om turrelger sees her: http://www.treningkostoghelse.com/#post289

Ønsker jeg dere en fantastisk turhelg! Ut på tur - aldri sur!smiley

  • Kommentarer(6)//www.treningkostoghelse.com/#post317