Siv's Blogg

Siv's Blogg

Om bloggen...

Jeg har stor tro på og vet at, hva vi spiser og hva vi bruker kroppen vår til, har stor betydning for helsa vår. Det å sørge for å få i seg litt av alle næringsstoffene kroppen trenger, kombinert med fysisk aktivitet er den beste helseinvestering vi kan gi oss selv.

Trekning Siv - turer

FjellturerOpprettet av Siv Arntzen ma., august 13, 2012 09:22:46
Gratulerer Jonni. Det ble deg som vant min lille tulle premie denne gang.smiley

Premien er en porsjon av mine hjemmelagede treningsbarer.


Jeg syntes det er storartet at hele 5 stykker har trosset regn og tåke for å gå på " mine" turer. Jonni har til og med gått 3 turer, 2 ganger Kyllingdalen rundt og 1 gang Eltofttuva i løpet av helgen. Syntes også det var kjempeartig at flere av dere ikke har vært i Kyllingdalen før. Det er en kjempefin tur å gå selv i ruskevær. Når jeg går i Kyllingdalen er det den plassen som vekker sterke barndomsminner hos meg. Det var her jeg var på mine første turer. Her badet vi om sommeren, her plukket vi bær og her var jeg på mange turer både med med familie, venner og med skolen.

" Barndomslykke ".

Ser også at dere har funnet både steinen og bålplassen. Artig var det også at noen av dere også har funnet den fine " lekeplassen " som skolen har laget til innerst i dalen.smiley

Da er det to helger til med Siv - turer. Følg med på fredag!


Ønsker dere en fin turuke! Ut på tur - aldri sur!smiley

  • Kommentarer(0)//www.treningkostoghelse.com/#post312