Siv's Blogg

Siv's Blogg

Om bloggen...

Jeg har stor tro på og vet at, hva vi spiser og hva vi bruker kroppen vår til, har stor betydning for helsa vår. Det å sørge for å få i seg litt av alle næringsstoffene kroppen trenger, kombinert med fysisk aktivitet er den beste helseinvestering vi kan gi oss selv.

Trekning Siv - turer

FjellturerOpprettet av Siv Arntzen ma., august 06, 2012 08:56:14
Gratulerer Jorunn! Det ble nok en gang du som ble helgens vinner.smiley

Premien denne gang er en " snop lunsjboks / tur - nisteboks. "


Selv om det kom litt brått på at det allerede var gått 3 uker er det 8 damer som har gått tilsammen 10 turer denne helgen til tross for litt ruskevær. Men, som Liv sa " e det nåkka problem. "smiley Nei slett ikke. Veldig artig er det også at 2 nye har gått mine turforslag og rapportert inn på bloggen til meg.smiley

En av tingene som er så fantastisk med Lofoten er jo nettopp kontrastene. Da jeg var på Guratinden i går var det så mye tåke på siden mot Sennesvika at jeg ikke kunne se noen ting annet enn tåke, mens på siden vestover og utover buksnesfjorden var det helt klart. Var nok litt varmere i går enn det var for de som var der lørdag. Vinnstille og 15 grader. Syntes det var litt synd at bare 2 av dere har gått på Guratinden for det er en fantastisk fin tur. Anbefales!


Fredag legger jeg ut 2 nye turer igjen, følg med!


Ønsker dere en super uke!


Bilde: Oppe til venstre fra Guratinden. Oppe til høyre fra Yttertinden og nede premien.smiley

  • Kommentarer(0)//www.treningkostoghelse.com/#post308