Siv's Blogg

Siv's Blogg

Om bloggen...

Jeg har stor tro på og vet at, hva vi spiser og hva vi bruker kroppen vår til, har stor betydning for helsa vår. Det å sørge for å få i seg litt av alle næringsstoffene kroppen trenger, kombinert med fysisk aktivitet er den beste helseinvestering vi kan gi oss selv.

Trekning Siv-turer

FjellturerOpprettet av Siv Arntzen ma., juli 09, 2012 08:49:31
Gratulerer Mari! Denne gang ble du vinner av premien av helgens Siv-turer.smiley

Premien er et søtt glass med hjemmelaget ( av meg ) urtesalt.

Urtesaltet er kjempegodt å bruke som krydderblanding til all slags mat. Jeg bruker det til og med i knekkebrødene.smiley Oppskriften finner dere postet under " Jul ".

Vi har hatt et fantastisk turvær i helgen. ( selv om det var surt og kaldt på kveldene )

Det er altså 8 stykker som har gått tilsammen 15 turer. Kanonbra! De fleste av dere har gått begge alternativene. Veldig hyggelig var det at jeg traff flere av dere, kjempeartig.

Til dere som går sammen med noen enten det er gemakken ( sit. Liv-Bodil ), barn, venninnder eller hva. Syntes dere skal oppfordre de også til og legge igjen kommentar på bloggen. Da er de også med i trekningen.smiley

Da blir det som sagt pause 3 helger fremover med Siv-turer. Om få dager stikker jeg av en tur til sol og varme. Neste turhelg fra meg blir 3-5 august. Så følg med fredag den 3. august.


Ønsker alle en fortsatt superfin sommer, ferie eller ei. Gå på tur, kjenne på luktene, nyte sola, deilig å gå i duskeregn, kjenne på den gode følelsen.

Verdens beste lykkepiller og de er til og med gratis. Og det aller viktigste: hva det gjør med helsa både fysisk og psykisk.smiley

God sommer!

  • Kommentarer(2)//www.treningkostoghelse.com/#post306