Siv's Blogg

Siv's Blogg

Om bloggen...

Jeg har stor tro på og vet at, hva vi spiser og hva vi bruker kroppen vår til, har stor betydning for helsa vår. Det å sørge for å få i seg litt av alle næringsstoffene kroppen trenger, kombinert med fysisk aktivitet er den beste helseinvestering vi kan gi oss selv.

Vel blåst Jenter i juni 2013

Jenter i juni.Opprettet av Siv Arntzen on., juni 12, 2013 08:45:05

Da var det over for denne gang! Jenter i juni 2013.

Vi har hatt en hektisk men fantastisk artig helg. Arrangementet har gått smertefritt, det håper jeg deltakerne også syntes. Vi har i alle fall prøvd så godt vi kan å gjøre det best mulig for alle som har deltatt.

Yngvar Andersen skuffet selfølgelig ikke. Superartige treninger og et inspirerende foredrag. Han er en fantastisk person som ser og prater med alle. Kjempeartig å ha han med på turene også der han skryter uhemmet av vår natur.

Alle turene vi har vært på denne helga har vært kjempefine. Glade jenter, perfekt turvær selv om sola var fraværende i år også. Det betyr kun at vi enda har mye å vise dere.

Noen slitne bein på søndagskveld håper jeg....Det er da man virkelig kjenner at man har brukt kroppen og det er bra, det er det den er til for.

Jeg vil rette en stor takk til alle som har deltatt, alle de som har hjulpet oss med å få arrangementet i havn, og sist men ikke minst Yngvar for all glede, tilstedeværelse og inspirasjon.

Må jo selfølgelig også nevne festmiddagen på Senterstua med Lofottapas. Smakte fortreffelig i år også. Så fikk jo jentene litt ekstra trim på dansegulvet i teltet hvor " "Ketil Stokkan m/ band" var i storform og laget topp stemning.

Tusen, tusen takk til alle! Vi sees igjen til neste år: Jenter i juni 2014.

Her ser dere noen bilder fra Jenter i juni 2013:  • Kommentarer(0)//www.treningkostoghelse.com/#post430

Jenter i juni 2013

Jenter i juni.Opprettet av Siv Arntzen fr., juni 07, 2013 09:23:46
Da er vi klar for årets arrangement av Jenter i juni.smiley

Vi har jobbet intenst de siste ukene for få alt på plass. Det er utrolig artig å jeg er kjempeglad for at vi satte dette ut i livet, og at jeg er en av de 4 jentene som bestemte oss for å gjøre dette for 3 år siden. Arrangementet vokser, vi har flere påmeldte i år enn tidligere.

Enda er det plass til mange flere, så har du lyst å " hive " deg med nå på tampen er det bare å møte opp i teltet for registrering.smiley

Å få besøk av Yngvar Andersen fra Nrk Puls er stort for oss. Han skal motivere og inspirere oss alle damer til viktighet av å være i aktivitet.

Så er det jo fjellene da......Jeg er så utrolig stolt av plassen vi bor på og den naturen vi har. Jag kan vanskelig beskrive hvor vakkert det er og hva det gjør med kropp og sjel. Det bare må oppleves.

Naturen er en fantastisk arena både for trening og rekreasjon, å det er en stor glede for meg å få være med å vise alt dette til mange damer.smiley

Bare noen få små forberedelser gjenstår. I dag braker det løs....Jett om vi gleder oss?

Teltet er kommet opp og åpner for registrering / påmelding i dag kl. 15.00.

Været lover godt, dette blir topp!smiley

For mer info og program se: www.jenterijuni.no


  • Kommentarer(0)//www.treningkostoghelse.com/#post429

Jenter i juni 2012

Jenter i juni.Opprettet av Siv Arntzen ma., juni 04, 2012 18:29:28
Da var det over for denne gang! smiley

Vi har hatt en hektisk men fantastisk artig helg. Arrangementet har gått smertefritt, det håper jeg deltakerne også syntes. Vi har i alle fall prøvd så godt vi kan å gjøre det best mulig for alle som har deltatt.

Kari Jaquesson skuffet selfølgelig ikke. Superartige treninger og et inspirerende foredrag. Hun er en fantastisk person som ser og prater med alle. Kjempeartig å ha henne med på turene og denne gangen fikk vi jo vist henne Lofoten fra si beste side.

Alle turene vi har vært på denne helga har vært kjempefine. Glade jenter, perfekt turvær, noen slitne bein på søndagskveld håper jeg....Det er da man virkelig kjenner at man har brukt kroppen og det er bra, det er det den er til for.smiley

Jeg vil rette en stor takk til alle som har deltatt, alle de som har hjulpet oss med å få arrangementet i havn, og sist men ikke minst Kari for all glede, tilstedeværelse og inspirasjon.smiley

Må jo selfølgelig også nevne festmiddagen på Senterstua med Lofottapas. Smakte fortreffelig i år også. Så fikk jo jentene litt ekstra trim på dansegulvet i teltet hvor " "Topcoat " var i storform og laget topp stemning.smiley

Ikke nok med det, i dag har jeg vært til kontroll på sykehuset i Bodø etter min kreftdiagnose for 7 år siden. Så langt ser det kjempebra ut og jeg kan senke skuldrene atter en gang og kjenne en vanvittig lettelse og glede.smiley

Nå er det litt jobbing så er det bare og se frem til sommer, sol og ferie. Tror jeg tør å tro at det er sommeren som er kommet nå i dag, 21 grader på balkongen.smiley

Her ser dere noen bilder fra Jenter i juni 2012:

  • Kommentarer(3)//www.treningkostoghelse.com/#post287

Jenter i juni 2012

Jenter i juni.Opprettet av Siv Arntzen to., mai 31, 2012 22:57:23
Da er vi klar for årets arrangement av Jenter i juni.smiley

Bare noen få små forberedelser gjenstår. I morgen braker det løs....Jett om vi gleder oss???


Teltet er kommet opp og åpner for registrering / påmelding i morgen kl. 15.00.


Været lover godt, dette blir topp!smiley


For mer info og program se: www.jenterijuni.no

  • Kommentarer(0)//www.treningkostoghelse.com/#post286
Neste »