Siv's Blogg

Siv's Blogg

Om bloggen...

Jeg har stor tro på og vet at, hva vi spiser og hva vi bruker kroppen vår til, har stor betydning for helsa vår. Det å sørge for å få i seg litt av alle næringsstoffene kroppen trenger, kombinert med fysisk aktivitet er den beste helseinvestering vi kan gi oss selv.

Livsstilsendring - Lettere liv.

KursOpprettet av Siv Arntzen ma., januar 14, 2013 10:23:31

LIVSSTILSENDRING – LETTERE LIV

Jeg starter opp nytt kurs for deg som ønsker deg en bedre livsstil.

Ønsker du vektreduskjon, vektøkning, bedre energi og bedre form?

Kanskje er dette kurset noe for deg!

Oppstart 20. februar 2013.

Varighet 10 uker.

Kurset går ut på å endre kosthold hvor ren og naturlig mat med redusert inntak av sukker og kjemiske tilsettningstoffer er fokus. Jeg har stor tro på at det er hjelpemiddelet som skal til for et sunt og godt kosthold.

Du får hjelp til å finne din trivselsvekt, men også hvordan du skal kunne klare å holde vekten stabil I fremtiden. Det som for mange er det største utfordringen.

Gjennom læring om hva forskjellig mat gjør med kroppen og hvordan den påvirker helsa skal deltakerne aktivt finne konkrete løsninger som passer for seg og eventuelt resten av familien.

I kurset vil det også være stort fokus på ” hele “ mennesket og hvordan vi kan forebygge diverse livsstilssykdommer som type 2 diabetes, insulinresistens, hjerte – kar, fordøyelsesproblemer, lavt energinivå, betennelsestilstander, overvekt / fedme og kreft.

Det er mange ting som henger sammen når det gjelder livsstilsendring. Hva og hvordan vi spiser er en ting, men fysisk aktivitet er en annen viktig faktor. Derfor vil kurset også inneholde hvordan vi på en enkel måte kan gjøre hverdagen mer aktiv.

Kurset går over 10 uker og inneholder:

- Kurskvelder med både teori og praksis. ( Vi lager mat sammen. )

- Individuell oppfølging av hver enkelt deltaker.

- Butikkbesøk. ( Bevistgjøring og læring av å tyde innholdsdeklarasjoner. )

- Fysisk aktivitet

Pris: Kr. 4000,- Inkl. Mat og oppskrifter.

Kurssted: Opdøl skole

Målet med kurset er at deltakerne skal få kunnskap om mat og matvarer samt inspirasjon til å gjøre endringer I egne levevaner.

Påmeldingsfrist: 2. februar 2013

For påmelding og info kontakt:

Siv Arntzen. Mobil: 47264050 E – mail: siv-elis@online.no

  • Kommentarer(0)//www.treningkostoghelse.com/#post396

Planer 2013

KursOpprettet av Siv Arntzen on., januar 02, 2013 12:40:24
På denne 2 dagen i det nye året vil jeg fortelle litt om hvilke planer og aktiviteter jeg har for 2013.


- Jeg har fastsatt dato og reisemål for 2 helse - og aktivitetsreiser for damer. Den første går til Fuerteventura 12 - 20 mars. Den andre går til Rovinj i Kroatia 31. august - 8. september.

For begge reisene er det hovedfokus helsa vår med aktiviteter av forskjellig slag, avslapping, snakker kost, sol, varme og masse sosialt.


- Planlegger 2 livsstilsendringskurs som går over 10 uker. Det første kurset starter i andre halvdel av februar og det andre kurset starter i begynnelsen av oktober. På disse kursene er det fokus på hele mennesket. Læring om hva forskjellig mat gjør med kroppen og helsa vår. Bevisstgjøring og øving på å ta lure valg. Kurset er beregnet på alle som ønsker å gjøre en endring i forhold til matvaner, finne alternative matvarer og bli besvist på hva forskjellig mat inneholder, og aktivitet. Både individuell oppfølging og oppfølging i gruppe. Mat både i teori og praksis. Ønker du å gå ned i vekt, opp i vekt, få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse, i det hele tatt.......


- Oppfølgingskurs for de som er har gått på livsstilsendringskurs og ønsker videre oppfølging.


- Matkurs med forskjellig fokus. Det blir enkle 4 timers kveldskurs. Her tar jeg gjerne i mot forslag om det er noe noen ønsker å lære mer om. Både teori og praksis ( matlaging ).


- Individuell veiledning for familier, enkeltpersoner eller andre grupper. Veiledningen kan være enten kostholdsveiledning eller treningsveiledning.


-Foredrag i forbindelse med kost, aktivitet eller helse generelt.


Jeg kommer selvfølgelig til å fortsette å blogge. Det vil i hovedsak bli oppskrifter og andre temaer som jeg mener har betydning for vår helse. Jeg er opptatt og har stor tro på hvordan vi lever både i forhold til hva vi spiser og at vi beveger oss har enormt mye å si for hvordan vi har det og hvordan vi får det i fremtiden. Det er de tingene vi selv garantert kan bidra med for å bedre vår livskvalitet.


Med ønske om et helsebringende 2013!


Om du har spørsmål eller ønsker noen av mine tjenester er det bare å ta kontakt!smiley

  • Kommentarer(2)//www.treningkostoghelse.com/#post392

Julesnopkurs

KursOpprettet av Siv Arntzen fr., desember 07, 2012 10:04:15
Dette har vært en utrolig artig uke med 3 kvelder " julesnopkurs ". Jeg har hatt tilsammen 22 engasjerte damer på kurs hvor vi har laget masse forskjellige sunne alternativer til julesnop. Å ha 8 stykker ( 9 med meg ) hjemme på kjøkkenet gikk over all forventning. Den største utfordringen er jo å bake mange sorter med bare en ovn, men hva er vel problemet når man er sammen med løsningsorienterte damer og med sjikkelig teamarbeid. Pepperkaker, kransekaker, makroner, masse forskjellig sjokolade......++++.

Det er med andre ord blitt produsert en GOD del sunt julesnop. Bare til opplysning så har kursdeltakerne delt og fått med seg hjem det som er blitt produsert. Ikke så lurt for meg å ha så veldig mye tilgjengelig da jeg er altfor glad i sjokolade.....

Må vente litt med å lage til meg selv, hvis ikke er det stor fare for at jeg må gjøre det flere ganger før jula setter inn.

Det å prate om, og fortelle til engasjerte folk om hva sunn mat betyr for kroppen og helsa vår er en stor glede for meg. Jeg bare ønsker av hele mitt hjerte at flere enn meg skal få kjenne hva ordentlig mat gjør med hele oss. Har snakket om de forskjellige sunne reine og naturlige alternativene vi har brukt i stedet for sukker, mel og dårlige fettsyrer. Har til tider følt at jeg er veldig nær munndiare, men det bare bobler over når folk sitter å lytter med stor interesse og engasjement.

Det handler ikke bare om helsa vår i dag og i morra, men det å forebygge god helse er kanskje det aller viktigste.smiley

Dette er ikke noe hokus, pokus men kun snakk om rein og naturlig mat som man kan nyte med verdens beste samvittighet. Mat som gir oss næring og energi selv om det er

" goodis ".smiley


Kommer til å legge ut på bloggen små drypp av oppskrifter og diverse juleting nå etter hvert som julen nærmer seg. Starter i dag med grevinnesuppen http://www.treningkostoghelse.com/#post373 og kokosboller.http://www.treningkostoghelse.com/#post374


Noen stemningsbilder fra kurskveldene.


  • Kommentarer(3)//www.treningkostoghelse.com/#post375

Kurskveld

KursOpprettet av Siv Arntzen on., desember 05, 2012 22:50:12
Oppriktig stolt, ydmyk og lykkelig over de resultater og tilbakemeldinger fra 9 flotte kursdeltagere på et av kusene jeg kjører : " Livsstilsendring - Lettere liv ".

Har i kveld hatt kurskveld for de som startet på nytt kurs for en måned siden sammen med de som startet for 10 måneder siden. De som startet for 10 måneder siden startet på et 12 ukers kurs og som etter eget ønske hatt oppfølging en gang pr. måned frem til nå.

Fantastiske mennesker som tar helsa si på alvor og melder om positiv respons av å endre kosthold som: Mer energi, vektreduksjon, bedre fordøyelse, mindre vonter, i det hele tatt bedre allmenntilstand. Alt dette på grunn av noe så enkelt som rein og naturlig mat.smiley

Vi har " mollkosa oss " med kokkelering av " sunt julesnop " og erfaringsutveksling av de to forskjellige deltagergruppene. Gitt hverandre motivasjon til å forsette på veien til god helse.smiley

Det er en stor glede for meg å se og høre når folk lykkes, og kjenner på kroppen hva mat og aktivitet gjør med en. Det fordi det er noe jeg med 100 og ti prosent sikkerhet vet, av egen erfaring og lærdom.

Resultat er uansett målsettning den beste motivasjon!


Stå på videre - for helsas skyld!
  • Kommentarer(2)//www.treningkostoghelse.com/#post372
Neste »